Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2009, 15:19
Koniec meczu.
Cebanu- jeśli w Wiśle nie zmieni się trener bramkarzy to pociechy z niego mieć nie będziemy. Wierzę, że umiejętności ma duże, ale do tego pasowałoby mieć z kim pracować. Dziś- błędy przy wyjściach do dośrodkowań i słabe długie wybicia z "piątki". Reszta okey, widać, że umie wyjśc obronną ręka z silnych, trudnych strzałów.
Alvarez- jak zwykle można by rzec. Nie widziałam ani jakiś błędów, ani niesamowitych plusów.
Jop- . . . Generalnie jakoś koszmarnie nie było, ale zrozumieć tego transferu nie moge. Duży błąd przy ostatniej [bodajże] akcji Bytovii, gdzie wystarczyło po prostu zagrać do Cebanu, a ten gdzies na bok pod nogi gracza z Bytowa.
Marcelo- jego bym oceniła tak: im wyższy szczebel, tym lepszy Marcelo. Ale może mi się wydaje? Dziś mu mecz jakoś nie wyszedł, poniżej swojego poziomu- co nie dziwi w sumie.
Burliga- podobnie jak Alvarez. Ani fantastycznie, ani tragicznie.
Łobo- PP jest dla niego! W takich meczach to się nawet o kiwkę pokusi
Diaz- ten pan to powinien sobie odpocząć na ławce, bo od jakiegoś czasu tylko irytuje.
Cantoro- długo u nas nie pogra, więc daruję sobie komentarz. :]
Kirm- generalnie to w Polsce mu nie idzie jak na Słowenii. Myślę, że to raczej pech niż brak umiejętności (szcz. przy ew. bramkach). Czekamy na niego i czekamy... Myślę, że ławeczka i jemu nie zaszkodzi.
Mały- ogólnie źle nie było. Ale ta ostatnia sytuacja jaką miał. . .
Pepe- Jemu też służy PP. Choć i w Eklasie często coś szarpie z przodu. Bardzo fajna bramka.
Guła- wszedł i... zrobił różnicę. W tak krótkim czasie pokazał, że będzie duuuuuużym wzmocnieniem. Jeszcze dojść do formy i będzie git.
Jirsak- praktycznie to go.. nie widziałam. Tomas to Tomas. Póki co to wolę i tak jego niż Juniora :|. Zawsze coś podciągnie w ofensywie.
Janik- za krótko.

To taka moja mała ocena. Generalnie to myślałam, że będzie trochę lepszy mecz, ale nie ma co narzekać. My graliśmy głównie doświadczeniem, nie napalaliśmy się i spokojnie prowadziliśmy grę. Wiadomo, że siły trzeba zostawić na Eklasę. Od przeciwników trzeba przejąć SERCE DO GRY!

I takie ps: 1/16: 3-0
1/8: 2-0
czyli dalej będzie...: 1-0, 0-0, i... 0-1? o.O
Oby nie! mi to zawsze cos takiego się w głowie ułoży -,-
Krakowska Wiślaczka!