Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2009, 00:38
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Byłem, moi drodzy na tylu derbach, że na prawdę stratę bym odczuł, gdyby nam Cracovia spadła. I zgadzam się, że im silniejsi i im wyżej w tabeli, tym smakowiciej się ich tłucze

A najbardziej w pamięci utkwiły mi derby 95/96 bodajże, kiedy ostatni raz Pasy pokonały nas w meczu o punkty (0:1 na Reymonta - II liga). Utkwiły mi, bo na nie niedotarłem - wylądowałem na pogotowiu ze złamaną ręką i rozbita głową po bliskim spotkaniu 3 stopnia z lotną brygadą kibiców koleżanki zza Błoń. Eeech..wspaniałe czasy młodości

Tak więc trzymam kciuki za utrzymanie Pasów.
Szanuje Twój pogląd - sam tez byłem na tych pamiętnych(ze względu na wynik) derbach i dupę mi uratowało w****ienie po wyniku - nie śpieszyłem się a jak okazało się, w autobusie wcześniej był niezły roz****. - Natomiast niestety ale nic i nikt do końca mego życia nie odmieni mojego nastawienia do sąsiadki - Życzę im zawsze wszystkiego najgorszego i to nie dlatego że sam miałem jakąś traumę z nimi związaną, tylko dlatego że uogólniając, to są ****y bez jakiegokolwiek honoru.Wroga można szanować ale nie tego
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując