Wyświetl pojedynczy post
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2009, 23:49. Derby okiem kogoś spoza
Jako że nie jestem krakusem, trudno mi zrozumieć niektóre tutejsze wpisy. Ale niech tam, jestem w końcu tylko zwykłym piknikiem. O wiele bardziej żal mi jednak tego, co się stało ze zgodą z Jagiellonią, niż może się stać z klubem w pasy. Czy oni kiedykolwiek litowali się nad Wisłą? Naczelne hasło to nienawiść w stosunku do Białej Gwiazdy, ważniejsza niż doping dla swej drużyny, a wszystkie klęski na świecie, łącznie z wojna w Iraku, to oczywiście wina Wisełki

Kiedy patrzę na koniec tabeli, liczę tylko, ile jeszcze punktów potrzebuje nasza (ex)zgoda z Białegostoku. A derby z Cracovią? Czemu nie mogą ich rozegrać z naszymi rezerwami? Już raz im podarowano ekstraklasę kosztem ŁKS-u, czy pasy na swoim forum potrafiły przyznać, że to nieuczciwe, podobnie jak pisanie donosów na łódzki klub? Witanie rywala "przyozdobionym" odpowiednio świńskim ryjem to oczywiście przykład największej kultury. Primeradivision, Ligue 1 i Serie A się chowa. A potem przyjeżdża Szachtior Soligorsk i dziwią się, co to za wynalazek w pasy przeciw nim gra, gdy nawet swoim dopingować nie umieją.
Odpowiedz cytując