swój chłop napisał(a):
|
Oldpara, ksiądz za pokutę kazał Ci pisać takie bzdury? Co nas obchodzi ichniejszy nowy stadion, stabilny sponsor? Niech lecą sobie w nicość. A Ty jak masz obdarzyć kogoś jałmużną to zamiast litować się nad tym barachłem wejdź na stronę fundacji Anny Dymnej, wypełnij przekaz i idź na pocztę. Pokuta będzie ważna, a radość podopiecznych pani Ani jeszcze większa.
|
saklak1906 napisał(a):

|
Nawet tego nie bede kometowal. Jak dla mnie to moga wypier... nawet do A klasy. A derby? co to za derby z druzyna ktora dostaje reguralnie becki od kazdego w lidze a utrzymuje sie tylko dla tego ze smaruja wszystkim na okolo. Co innego gdyby byli w czolowce, bicie slabego to zadna przyjemnosc.
|
Byłem, moi drodzy na tylu derbach, że na prawdę stratę bym odczuł, gdyby nam Cracovia spadła. I zgadzam się, że im silniejsi i im wyżej w tabeli, tym smakowiciej się ich tłucze
A najbardziej w pamięci utkwiły mi derby 95/96 bodajże, kiedy ostatni raz Pasy pokonały nas w meczu o punkty (0:1 na Reymonta - II liga). Utkwiły mi, bo na nie niedotarłem - wylądowałem na pogotowiu ze złamaną ręką i rozbita głową po bliskim spotkaniu 3 stopnia z lotną brygadą kibiców koleżanki zza Błoń. Eeech..wspaniałe czasy młodości
Tak więc trzymam kciuki za utrzymanie Pasów.