Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2009, 17:39
darek olszówka napisał(a):Wyświetl post
najblizsze posiedzenie komisji sportu RMK bedzie poswiecone sprawie stadionu i hali Wisły. mam nadzieje ze radni beda za pozytywna opinia. zapraszam rowniez wszystkich zainteresowanych. komisja jest planowana 3 listopada ale moze bedzie zwolana wczesniej w trybie nadzwyczajnym! podam dokladny termin i miejsce.
dobrze byłoby, zeby zarówno na to posiedzenie komisji, jak i na glosowanie sprawy w Radzie udali się dosć licznie przedstawiciele kibiców Wisły Kraków, ale może nie na zasadzie pospolitego ruszenia, bo nie chodzi o to, aby tam śpiewać "Jak długo na Wawelu..." ani tym bardziej "LTSK..." ale zaprezentować
- swoją obecność,
- żywotne zainteresowanie pomyślnym rozwiązaniem sprawy,
- poparcie dla radnych chcących mądrze sprawę budowy stadionu doprowadzić do końca,
- krytykę uprawiania polityki w roku przedwyborczym kosztem terminowego zakonczenia prac.

Czy w związku z tym pan radny Olszówka mógłby zasugerować kibicom Wisły jakieś spotkanie celem wybrania jakiejś delegacji, a uniknięcia jednocześnie niepotrzebnego wprowadzania zamieszania i burd na sesję? A może znaleźć jakieś inne rozwiązanie?

Troche słabo mi się robi jak uświadomię sobie, że pojawienie się na sesji zbyt krewkich kibiców mogloby raczej zaszkodzić tej sprawie niż pomóc.

Dodatkowa manifestacja kibiców, też mogłaby się przydac. Faktem jest, że dobrze byłoby przeprowadzić ją legalnie. Ktoś musiałby zająć się uzyskaniem zezwolenia. Nie wiem czy nie jest na to za późno.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując