Wyświetl pojedynczy post
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.10.2009, 22:47
darek olszówka napisał(a):Wyświetl post
sprawa przyznania dodatkowych 30 mln na stadion Wisły bedzie glosowana na sesji rady 4 listopada. na komisji budzetowej 20.10 tylko ja i jeszcze jeden radny bylismy za tym, reszta byla przeciw. to byla tylko opinia komisji. decydujace bedzie glosowanie na radzie. mam nadzieje ze radni zrozumieja ze trzeba dac te srodki zeby skonczyc jak najszybciej budowe. oczywiscie zawsze warto przyjrzec sie jak sa wydawane pieniadze i dlaczego tyle to kosztuje ale nie mozna przerywac budowy. nie popieram niegospodarnosci ale miasto w wielu dziedzinach jest niegospodarne a teraz robia awanture o nasz stadion. tak samo uwazam ze powinna byc budowana hala Wisły za ok. 40 mln niz hala w czyzynach za 200 mln.

Czy taka sesja jest otwarta dla osob prywatnych Chodzi o to czy mozna na nia przyjsc i posluchac obrad, ewentualnie zadac pare pytan. Pytam bo ktos cos takiego tu pisal wczesniej?

Ja tylko przypomne jak ktorys z urzednikow naszego miasta swojego czasu wymyslil sobie ze Wisla musi zaplacic podatek za to ze uzywa w swojej nazwie nazwy miasta...Bylo to po meczach pucharowych.
Wiec zamiast wyróznic Wisle za to co dla naszego miasta zrobila, podziekowac Cupialowi za wieloletnie wkladanie wlasnej kasy w klub, lepiej jest go kopnac i stwierdzic ze gral z jakimis gruzinami czy estonczykami... Kabaret,ale po takich wypowiedziach latwo mozna zauwazyc kto z kim sympatyzuje....
Ostatnio edytowane przez gooro33 : 25.10.2009 o godz. 22:55.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując