Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.10.2009, 19:01
FraMat napisał(a):Wyświetl post
co masz na mysli pisząc, że rozwiązął się problem Kirma?

Kirm jest zbyt "grzeczny" zeby cos zwyczjnie odpyskowac takiemu Maleckiemu.

A Maly to Kogucik ktory chce wiesc prym w zespole,taki Christano Ronaldo kiedys w MU -macie grac wszytscy na mnie i koniec kropka

W zwiazku z tym ze w Slowenii nie ma takcih pyskaczy to tam Kirm czuje sie dobrze i na luzie.Stad gra duzo lepsza .

U nas jest ta irytacja ,ktora ma Andraz ,i obelgi - Malego i Brozka.

Skorza nadal nad tym nie panuje i tu widac jego slabosc.Nie potrafi ustawic jednego i drugiego ,widac niestety ze Maciej nie ma jaj.
Stad ta slaba gra Kirma ,nawet nie widac zadnego usmiechu itd.Nie podoba mu sie atmosfera i koledzy .Jak te go nie ma to dobrej gry tez .

A te rece i pyskowke Brozka to ja bedac np jego klubowym partnerem bym sobie nie pozwoli zeby ktos tak sie do mnie odnosil.

Zwrocil juz na to uwage Gilewicz w magazynie na Orange.To niedopuszczalne zeby pilkarz zamist na grze ,skupilal sie na wyzywaniu swoich kolegow.

Ale to nie problem od wczoraj,bo to trzeba bylo juz dawno "wyplewic" ,ale jak juz pisalem lubie Macka bo to dobry trener,tylko ma jedna wade ...nie ma jaj i nie umie ustawic i Maleckiego i Brozka w szeregu.Jednym slowem druzyna pownien rzadzic trener a u nas tak niestety nie jest.Stad niektorym w dupie sie poprzewracalo i mysla ze moga bluzgac na prawo i lewo.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 25.10.2009 o godz. 19:07.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując