Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.10.2009, 13:22
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie.Brakiem szacunku jest powiedzenie, ze Adamek wdrapał sie na plecach jej męża. Chlopak sam walczyl o swoje i jest w sumie na niskim poziomie jesli chodzi o promoecje włąsśnie dlatego, że nie nadstawiał dupska tylko po to zeby jakis menago mu ulatwil kolejną walkę.

PS. Andrzej moze co najwyzej znowu dowalic komus na polskim festynie, bo przeciwnikiem dla bokserow jest od kilku lat żadnym. Nie zgadzam sie z ogryzkiem, ze dzieki walce z Golota ktokolwiek zyska . Facet jest klasyfikowany w 5.dziesiatce wagi ciezkiej...Adamek na starcie jest w ósmy. Potrzeba mu jednej lub 2óch walk w USA zeby walczyl o cos wiecej niz slawę.Pytanie tylko po co telewizjom kolejny bialy w wadze ciezkiej? Maja juz Kliczków , Wałujewa, Czagajewa...Waga cieżka przechodzi duzy kryzys patrząc pod kątem marketingowym, a co za tym idzie duzo mniejsze pieniadze krążą.
Marketingowo zyskał Adamek

Powiedz jaką oglądalność miały walki Adamka w USA? O Gołocie jednak wiele więcej ludzi słyszało i ktoś kto obił Gołote może dostać szansę walki z elitą + mieć szansę na oglądalność. O tym pisałem. Nie ma znaczenia że Gołota to weteran (jak Bowie) ale jego walkę obejrzałoby więcej ludzi w USA niż Adamka... który do tej pory nie był jakoś rozchwytywany...

Nie znaczy że Adamek nie zapracował na swój sukces, ale w tym sporcie ważniejsza jest medialność... bo kto chce oglądać no name z Polski? Gołota jednak mimo wszystko budzi jakieś zainteresowanie.

A to że jest ogólnie kryzys w wadze ciężkiej? Zgoda, ale i tak są tam pieniądze wcześniej nieosiągalne dla Tomka które teraz ma szansę podnieść Inaczej po co wszedł w tą kategorie? Tylko po to żeby zaistnieć w USA i Gołota walcząc z nim mu to ułatwił.

Żeby nie było nie jestem znawcą boksu tylko wyraziłem swoje luźne uwagi, jak ja to widzę

http://www.sport.pl/sport/1,65025,71...e_mozliwe.html

Tomek podziękował Andrzejowi... a ma za co
Powód: O tym właśnie pisałem
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 25.10.2009 o godz. 13:43.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując