Mecz tragiczny.. Już od początku meczu, kiedy zobaczyłem nasz styl pomyślałem: To jakaś 3 liga, jak nie ma ataku kombinacyjnego tylko podania obrona - atak.. Może dwie akcje jakieś wyszły.. a tak to krucho.. Zagrali za spokojnie.. tak pewnie jakby już wygrywali 5:0 i myśleli co zjedzą na kolacje..
Pozwolę sobie na analizę zawodników:
Cebanu - bramkarz wystawiony w konieczności. Dobrze wychodził do piłek, jedyny minus to wykopy piłek.. Gola stracił, ale nie miał szans na wybronienie.. OCENA: 5/10
Piotr Brożek - gra jego mi się nie podobała.. bardzo nerwowa, tak jakoś mało widoczny.. OCENA: 3/10
Marcelo - znakomity występ, każda górna piłka Jego.. Wielki Szacun! + ładny gol i wywalczone 3 pkt dla Wisełki, dużo przechwytywanych zagrań OCENA: 8+/10
Głowacki - poprawny występ stopera, dużo fauli.. Na tle rywala zagranicznego to spokojnie by zaliczył dziś czerwoną kartkę.. OCENA: 5/10
Alvarez - widoczny w ofensywie i w defensywie, dużo przechwyconych zagrań, znakomita technika, dużo ładnych dośrodkowań. Przy współpracy z Łobo tworzą udany duet. OCENA: 7/10
Łobodziński - dobry występ, znakomite dośrodkowania, momentami dużo przytrzymywał piłkę i zwalniał akcje, ale reasumując jeden z lepszych występów. Minus: strzały coś nie wychodziły ;p OCENA: 7/10
Diaz - Dużo ciekawych zagrań, umiał się zastawić, ładnie przerzucał piłkę na skrzydła, duży minus to za dużo fauli.. Parę strat też zaliczył.. OCENA: 5/10
Jirsak - 1 połowa kiepska.. 2 połowa już bardzo dobra.. w 1 połowie dużo strat.. Za bardzo nerwowo.. miał pomysł, ale nie umiał go zrealizować.. w 2 połowie już dobrze dyrygował środkiem pola. OCENA: 6/10
Kirm - chłopak ma za duże umiejętności i za bardzo chce coś zrobić, lecz coś mu nie wychodzi.. Boi się rajdów, pojedynków 1 na 1.. Piłkarze mają pretensje.. (Mały, Brożek). Strasznie stłumiony jest.. Nieśmiały się zrobił na boisku.. a pamiętam go, jak w eliminacjach LM wymiatał.. albo ostatnio w meczu Słowenii z Polską.. No ale może się przełamie i zacznie grać swoją piłkę, OCENA: 3/10
Brożek - Plus za gol.. w 2 połowie niewidoczny.. piłki nie dotknął.. Do wszystkich miał pretensje.. tylko ręce rozkładał i darł się.. Wiadomo, że wtedy się gra najgorzej innym zawodnikom.. Czekałem od 50 minuty, aby młody Leszczak go zastąpił.. bo więcej by walczył na boisku.. OCENA:1+/10
Małecki - pyskaty.. krzyczał na wszystko i na każdego.. rozkładał ręce i w ogóle uważa się za takiego cwaniaka, który umie wszystko.. Drużyna powinna tworzyć rodzinę.. Jak komuś nie wychodzi to druga osoba go wspiera i tak powinno wyglądać.. Jak ktoś źle zagra to pocieszyć i powiedzieć, żeby następnym razem kopnąć lżej, a nie drzeć się i wyzywać innych kolegów.. Sam też nic dziś nie pokazał.. Woda sodowa uderza mu do głowy.. OCENA: 1+/10
Ćwielong - gorzej wypadł od Łobo.. ale walczył

brakowało mu trochę szybkości i dryblingu. OCENA: 5/10
Cantoro - wolny.. ospały.. dużo strat.. przegrywał pojedynki szybkościowe.. zwalniał gre.. OCENA: 3+/10
Burliga - grał za krótko ;]
Bardzo proszę o komentarze. Pozdrawiam.