Wyświetl pojedynczy post
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2009, 09:18
Cytat:
Nie chciałbym wprowadzac do tej sprawy polityki, i opowiadac się za PiSem, PO lub jakakolwiek inna partią.
Warto byłoby narazie chociaz przez net/telefonicznie/listownie sprobowac uderzac do ludzi z roznych partii probojacych przepchnąc niekorzystne dla Wisły rozwiazania lub przeciagac budowe stadionu.

Narazie z relacji prasowych wybija się pani pani Katarzyna Jantos z PO
Cytat:
Można się ze mną skontaktować telefonicznie:

a) numer telefonu do firmy (012) 422 71 03

b) numer telefonu do Rady Miasta Krakowa
(012) 611 64 04

[email protected]

ktora zaslynela min
Cytat:
"- Skoro projektant nie oddał jeszcze całej dokumentacji, to może niech zaprojektuje nieco mniejszy stadion. Jak nie, to niech krakowianie zdecydują w referendum, czy chcą dopłacać 30 mln do stadionu - Małgorzata Jantos, PO ("Gazeta Wyborcza"). "
- "- Może zrobimy referendum społeczne w tej sprawie. Nie dajmy się szantażować zimą ani kibicom. W przyszłym roku odbędą się w Krakowie mistrzostwa w brydżu. Może powinniśmy postawić również na siatkówkę - Małgorzata Jantos, PO ("Dziennik Polski"). "
Oraz Jakub Bator z PiS
" Prezydent ma wybudować stadion za tyle ile pieniędzy dotychczas przyznano. No brawo! Zawsze można wybudować jedną trybunę bez dachu, nie?"

[email protected]

Warto byłoby przede wszystkim dzwonic do wybranych radnych - ktos odebrac telefon musi i chociaz kilka słow o temacie wspomniec, pisac maile i listy.
Dobrze byloby sie zdystansowac od wszelkich sympatii partyjnych, bo wlasnie przez rozgrywki polityczne mozemy miec kolejnego niedokonczonego szkieletora w Krakowie.

Trzeba tez wziac poprawke na wszelka krytyke np audytow (nie kazdy audyt musi oznaczac opoznienie w budowie), bo tutaj zgodze sie ze zdaniem Rava z poprzedniej strony dotyczacej koniecznsci przeprowadzenia conajmniej dwoch audytow tj audytu wyceny kosztow dodatkowych oraz sprawdzenia dlaczego badania przed przetargiem byly niescisle.
Mysle ze kazdego kto odwiedza to forum stac na to zeby poswiecic te 20 minut,napisac sensownego maila i wyslac do ww osob!!!
Musimy dzialac na kazdym froncie, wybory sie zblizaja i jestem pewien ze jezeli udowodnimy ze potrafimy dzialac razem to cos ''ugramy''.
Czy wiadomo cos od strony SKWK odnosnie pikiety albo przemarszu?
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując