Wyświetl pojedynczy post
dawidTS
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.10.2009, 20:51
Cze,ostatnio oglądnąłem kilka filmów.Nie wiem czy wcześniej ktoś o nich wspominał bo nie śledzę na bieżąco tego tematu, polecam film pt. "Ostatni dom po lewej" thilerr trzymający w napięciu,trochę brutalny ale myślę ,że gdyby nie ta brutalność film stracił by ten "smaczek". Re-make filu pt. "Piątek 13" również jest dość ciekawą propozycją,sama fabuła tego filmu[I wersja] była spoko,to w dotatku nową wersje wrzucono super efekty speialne(jak siekiera w głowie np.] . "Super Zioło"..narawde ciekawa komedia z Method Manem ;].."Skazani na strach" film który został zakazany w kilku krajach z powodu brutalnych scen,szczerze interesujące było pierwsze 2 inut filmu,później akcja toczyła się tak ślamazarnie i w dodatku ten koniec..miałem mętlik w głowie po oglądnięciu tego filmu,na plus oczywiście efekty specialne bez ktorych ten film byłby chłamem,zerem itd. Polecam także film "Poniedzialek" z "Bolcem" i Pawłem Kukizem,fajny film,spoko fabuła..oraz jego kontynułację[trochę bardziej komediowo zrobiona] "Wtorek"

Pozdro
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując