Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2009, 19:22
I ja się cieszę z sukcesu Dana.
Martwię sie natomiast tym, co Dan udowodnił.
Choćby to miał byc jedyny sukces tej drużyny w tegorocznej edycji LM to i tak przerasta on wszystkie nasze 4:1 z Parmą czy Schalke (bo to nie LM była a puchar UEFA) czy nawet 1:0 z Barceloną.
Dan wykazał, że ma papiery na dobrego trenera, że jest profesjonalistą, a z Polski, z Krakowa, z Wisły wyrzucony został przez pewnych siebie, leniwych piłkarzy, niecierpliwy zarząd i bezradnego wobec nich właściciela.

Natomiast między bajki wkładam opinie piłkarzy o rzekomo ciężkich, zbyt ciężkich, nieprofesjonalnych i doprowadzających do kontuzji treningach.
Gdyby tak było, to piłkarze Unirii biegaliby wczoraj w gipsie i o kulach, a tak nie było.

Statystyki z meczu wskazują, że każdy z piłkarzy rumuńskiego zespołu przebiegł średnio o 1 kilometr w meczu więcej od piłkarzy Rangers.
Nie podnoszę sprawy ustawienia taktycznego drużyny, ale Dan naprawdę ma pomysły na taktykę, na ustawianie się piłkarzy na boisku i na rozgrywanie piłki.

Wisła przejdzie do historii europejskiego futbolu jako drużyna, która lekka ręką pozbyła się fachowca, pracującego u nas za pół darmo tylko po to, aby leniwi piłkarze mogli dalej leniuchować, a leniwi działacze nie przejmować się wymaganiami trenera.

I nie mam nic przeciwko trenerowi Skorży. Nie zamierzam nawoływać do zmian.

Chciałbym tylko, aby ci wszyscy leniwcy zarabiający krocie i twierdzacy, że Dan złym trenerem był, mieli odwagę spojrzeć w lustro, w oczy właścicielowi i przede wszystkim kibicom Wisły.
A właściciel, żeby miał odwagę pozbywania się leniwych płaczków i wspierania trenera.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując