Wyświetl pojedynczy post
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.10.2009, 01:02
Cytat:
Ostatnio przypadkiem trafiłem na zapowiedz tej walki, to strarcie również zapowiadają jako walkę stulecia (tyle, że polskiego MMA). O Najmana jestem spokojny (były bokser tanio skóry nie sprzeda), ale ciekaw jestem co Pudzian pokaże na Torwarze, jak nadrobi braki w technice czy szybkości (bo tutaj Najman ma zdecydowaną przewagę) i na jakim stylu oprze taktykę?

Nie orientujesz się czy będa tą walkę w TV pokazywać? Być może pokaże to Polsat, bo KSW współorganizuje galę, na której zmierzy się Jędruś z Adamkiem, ale póki co potwierdzenia nie znalazłem.
Najman to bokserski kaleka, mowiac ze bedzie mial przewage w stojce bo jest bokserem wystawil sie na posmiewisko. Widzialem jego kilka walk, na jednej nawet bylem. Wygrywal do tej pory tylko z prawdziwymi ulomami.

http://boxrec.com/list_bouts.php?hum...2799&cat=boxer - czerwone kratki w tabeli z rywalami oznaczaja ich ostatnie, przegrane walki.

Wawrzyk go osmieszyl rok temu w Katowicach.

Pudzianowski trenowal wczesniej jakies sztuki walki (ponoc bardzo dobrze sobie radzil) wiec nie stoi na straconej pozycji biorac sprawe z tej strony o ktorej mowisz. Konfrontujac to z umiejetnosciami rywala mozna sie spodziewac szybkiej i bolesnej potyczki Najmana.

Z przyjemnoscia zobacze jak przegrywa walke przez KO lub poddanie. Bedzie to dla niego kolejna kara za niewyparzony ryj

Gala KSW bedzie na pewno w Polsacie.
Odpowiedz cytując