Wyświetl pojedynczy post
valais
Junior Member

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2009, 23:45
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Sprawa Kirma jest dla mnie jedna wielką zagadką połączoną z wielkim rozczarowaniem.

Naprawde ciagle mam w pamieci ten pierwszy mecz w Sosnowcu z Levadią i to co zobaczylem ,czyli goscia dynamicznego,dobrego technicznie ,do tego nieodstawiajcego nogi to naprawde wywarlo na mnie wielkie wrazenie.,no z ojcem prawie rowno wykrzyczleismy "No to mamy drugie Kose "

Teraz jak go ogladam to za glowe sie lapie co sie z tym gosciem stało.Dobrze piszesz ze ma u nas wyjatkowe "fory" ,bo taki Lobo gdyby byl na jego miejscu juz dawno bylby wygwizdywany.

cala sprawa wyglada jeszcze bardziej ciekawie ,z uwagi na fakt ze gosc ciagnie gre REPREZNTACJII swojego kraju ,ktory ma wciaz szanse jechac do RPA.

I tu jest ten paradoks ,bo jawnie widac ze gosc nie jest "niewypalem" ,tylko jest cos co go blokuje .

Moze atomsfera w druznie nie ta,moze jakies inn sprawy.Cos byc musi bo niewytlumaczalne jest to ze tak nagle zatraca forme kiedy gra w Wisle a odzyskuje na na mecze Reprezentacjii.

Jest wytłumaczalne! Tam jest doskonałe porozumienie w druzynie, gra na tip top, poza tym chlopak chyba jeszcze nie bardzo odnalazl sie w Polsce. Ale to nie moze byc wytlumaczeniem dla profesjonalisty. Rozumiem jeden mecz,dwa ale sytuacja się pogarsza. Chociaz nalezy zauwazyc, ze przestal egoistycznie probowac napierac na bramke(w jego przypadku słupki i poprzeczki ) a jak przestal to wzial sie wreszcie za asysty, a to przeciez potrafi. Niech strzeli chlopaczyna tego pierwszego gola, to napewno bedzie lepiej.
Odpowiedz cytując