Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2009, 16:09
bbbnba napisał(a):Wyświetl post

Kot - sorry,ale nie wiem jak to skomentowac. Studio ma racje, ubierz koszulke z Che, naloz na glowe jakis beret i uderzaj do Nigdy Wiecej, bo widac, ze masz w zyciu misje ratowania swiata przed rasistami. Tam potrzebuja takich ludzi, a dodatkowo zalapiesz sie na dotacje z Unii Ciekaw jestem czy byles tak samo oburzony po meczu Wisla-Korona sprzed kilku lat, gdy obrazaliscie Piechne? Ide o zaklad, ze nie. Zastanawiam sie czy wtedy na forum Korony znalazl sie jakis bojownik o wolnosc Kielbas i bialych pilkarzy, czy moze rownie oburzony przeklenstwami koneser futbolu.
Przykład Kiełbasy z Kielc jest porównywalny z przykładem Adebayora z MC i powinien zakończyć się dla niego porównywalną karą za prowokowanie kibiców drużyny przeciwnej. Kibice słusznie go sponiewierali. Jakby Brożek po strzeleniu wam gola, zaczął was prowokować przysłowiowym " wałem " to nie protestowałbym, jakbyście go pojechali gromkim " cokolwiek ".

Wasz rasistowski "małpi" doping w meczach z nami się powtarza i Komisja Ligi musi wam wreszcie powiedzieć "Nigdy Więcej". Diaz czy Marcelo mieli prawo być wkurzonymi i grać ostro, bo przyrównywanie kogoś do zwierzęcia, każdego wyprowadzi z równowagi a Wisła nie może przez to tracić i to jest moja "misja". A ubieranie mnie w beret, no cóż - no comment, jak rzekł Kominek.

Ps. studio 2 - mam nadzieję, że po powyższej odpowiedzi, nie będziesz już porównywał sprawy " Łysego coś tam" na naszych forach internetowych do waszego "małpiego" pohukiwania stadionowego. Generalnie jednak - co innego kibicowskie epitety ludzkie a co innego zwierzęce. Zgodzisz się ?

Ja dziwię się dlaczego sędziowie wypaczają nam mecze a nie wyłącznie mecz z wami. Stronniczość i miłość nie jedno mają imię, bo nie ma skutków bez przyczyn, zwłaszcza gdy przypadki chodzą parami a zadowolonych ze skutków jest więcej niż jeden, natomiast poszkodowany tylko jeden.
Ostatnio edytowane przez kot : 20.10.2009 o godz. 16:29.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując