Wyświetl pojedynczy post
bbbnba
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2009, 12:27
Cytat:
Jesli o czyms zapominamy, to przede wszystkim o kartce dla Wojtkowiaka. Pytanie tylko jakiego koloru powinna ona byc ? Malecki opanowujac pilke mial przed soba tylko bramkarza, wiec wydaje mi sie, ze spokojnie mogla byc czerwien. Natomiast tych dwoch zajsc z Diazem nie zapamietalem na tyle dobrze, zeby sie do nich odniesc, jednak nawet zakladajac ze masz racje i Diaz w 70 minucie powinien zejsc z czerwienia, nalezy pamietac ze grajac w dziesiatke bezproblemowo mozna dociagnac wygrana lub przynajmniej remis do koncowego gwizdka.
Masz racje - Wojtkowiak powinien dostac czerwona kartke, a sedzia odgwizdac karnego. Pisalem o innych bledach, bo po wpisach w tym temacie mozna dojsc do wniosku, ze Borski mylil sie tylko w jedna strone, a doskonale wiemy, ze tak nie bylo Zreszta nie ma co roztrzasac tego tematu, Malecki mial tyle szans na poprawienie wyniku, ze moze tylko pluc sobie w brode, ze nie wykorzystal choc jednej. Sam mecz byl wyrownany i remis nie skrzywdzilby zadnej ze stron.

Kot - sorry,ale nie wiem jak to skomentowac. Studio ma racje, ubierz koszulke z Che, naloz na glowe jakis beret i uderzaj do Nigdy Wiecej, bo widac, ze masz w zyciu misje ratowania swiata przed rasistami. Tam potrzebuja takich ludzi, a dodatkowo zalapiesz sie na dotacje z Unii Ciekaw jestem czy byles tak samo oburzony po meczu Wisla-Korona sprzed kilku lat, gdy obrazaliscie Piechne? Ide o zaklad, ze nie. Zastanawiam sie czy wtedy na forum Korony znalazl sie jakis bojownik o wolnosc Kielbas i bialych pilkarzy, czy moze rownie oburzony przeklenstwami koneser futbolu.
Cytat:
wolę przegrać ponownie z potęgą typu Varelenga byleby Lech nie wyszedł z grupy
Odpowiedz cytując