Wyświetl pojedynczy post
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.10.2009, 16:13
kot napisał(a):
Skorża ma świadomość o powrocie reżyserki Rusko w Ekstraklasie i teraz znowu Wisła ma jeszcze za przeciwników sędziów. Wszyscy znamy Skorżę, że nie jest oszołomem i jeśli coś mówi, to coś o tym wie, czego my nie wiemy a on świadomie wszystkich o tym informuje, o ile rzeczywiście wypowiedział takie słowa. Wystarczy sobie przypomnieć mecz z Polonią Bytom i nieuznany przez sędziego Siejewicza, ewidentnie prawidłowo zdobyty gol Wisły. Ukradziono nam wtedy po raz pierwszy 2 punkty oraz rekord klubowy. Wczoraj na Lechu ukradziono nam przynajmniej kolejny 1 punkt, gdyż karny był tak samo ewidentny, tylko jako jedyny w Polsce, sędzia Borski w żywe oczy nadal kłamie, że go nie było. Ani Siejewicz ani Borski nawet Wisły nie przeprosili.
No wlasnie, rozne rzeczy mozna zarzucac Skorzy, ale na pewno nie to, ze jest oszolomem. Skoro zdecydowal sie wypowiedziec takie slowa, to znaczy ze najprawdopodobniej doszly go przed meczem jakies przecieki z kuluarow. Nie chcialbym wyjsc na placzka, bo jak to sie mowi, przegrywac tez trzeba umiec, ale troche mi sie to niepodoba, a do tego Rutkowski jest ostatnia osoba w polskiej pilce, ktora posadzilbym o uczciwosc i to ze nie ma juz u swego boku Fryzjera, niczego nie zmienia.
Caly czas mam tez przed oczami karniaka jakiego dostala Odra w Warszawie. Trudno go nawet nazwac bezczelnoscia, bo to zdazenie majace miejsce na samych oczach sedziego, wykraczalo poza pojecie bezczelnosci. Bylo czyms w rodzaju wlamu z uzyciem lomu na oczach setek swiadkow. Deja vu z "czasow fryzjerskich" jak w morde strzelil...
Chcialbym sie mylic i wierzyc, ze to wszystko tylko sedziowskie pomylki, ale jedynie uzycie wykrywacza klamstw mogloby mi na to pozwolic.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 19.10.2009 o godz. 16:28.
Odpowiedz cytując