Wyświetl pojedynczy post
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.10.2009, 13:40
jova napisał(a):Wyświetl post
Ja wolałbym zobaczyć ile kilometrów przebiegł Jirsak (nie interesują mnie te przedreptane) i ile razy odebrał piłkę. W tych statystykach przewaga Diaza powinna być przygniatająca. Junior miał dużo niecelnych podań, ale ganiał jak szalony i bardzo uprzykrzał życie Lechitom.
Co z tego, że Tomas potrafi zagrać prostopadłą piłkę albo strzelić, skoro wychodzi mu to z 2-3 razy w ciągu 90 minut. Za to przez pełne 90 minut Wisła ma dziurę w środku pola, bo Czech chowa się za rywalami, nie wychodzi do piłek i nie umie walczyć w odbiorze.
Napisałem to już wcześniej, ale powtórzę jeszcze raz. Graliśmy w dziesięciu. Na boisku było dziesięciu piłkarzy Wisły i jeden statysta.
Z Sobolem w parze z Diazem Wisła byłaby w stanie zamykać Lecha na jego połowie, bo mielibyśmy piłkarzy umiejących zbierać piłki na 30 metrze od bramki poznaniaków.

Powiem Ci że lepiej mądrze stać niz głupio biegać przez 90 minut!
Nie wiem co w tym Diazie widzisz bo ja jego nonszalancje w wyprowadzeniu
piłki,brak dokładnych podań,mnóstwo strat,nawet nie umie uderzyć na bramke przeciwnika.
No ale biega jak szalony przez 90 minut-no proszę Cię.
Nie jestem fanem Jrsaka ale 2-3 razy zagral wysmienicie z czego powinna być bramka.
Naprawde stara sie grać do przodu a nie jak Diaz do tyłu albo do przeciwnika.
Skoro według Ciebie graliśmy w 10-tke to chyba inny mecz ogladaliśmy.
Ja śmiem twierdzić że Jrsak zagrał lepiej niż Kostarykańczyk i Kirm razem wzięci.
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując