Temat: Komórki...
Wyświetl pojedynczy post
szorstki
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.10.2009, 12:38
kangurekm napisał(a):Wyświetl post
Witam , mam do wyboru 3 telefony Samsung S7220 ultra classic i S7350 ultra classic oraz SE 902 - bardzo bym prosił o jakies rady dotyczące wyboru telefonu lub opinie na temat , któregoś z nich. Z góry bardzo dziękuję
SE 902 - nie znam żadnego zadowolonego użytkownika. No może oprócz Bonda Wada generalna: zawiesza się dwa razy dziennie. Nie pomaga często nawet restart softu. Właścicielka z biurka naprzeciwko do tej pory żałuje, że pozbyła się K800i mimo że to była spora cegła.
S7350 sam posiadam. Początkowo trudno się przyzwyczaić (ale to zawsze po przesiadce z innego producenta). Zarządzanie kontaktami chyba było lepsze w Nokii, chociaż tu jest dużo więcej opcji (tylko po co ?). Zmiana opcji ustawień całkiem fajna. Dobry aparat ( o ile aparat w komórce może być dobry). Wbudowany GPS działa z określaniem pozycji geograficznej szybciej niż ten samochodowy. Oczywiście "GPS" z googla to gadżet i to dość kosztowny ;/ I najgorsza wada (ponoć każdego Samsunga) - BATERIA ! A w zasadzie chyba system wykorzystywania energii w telefonie. Bateria dosyć mała - 880 mAh to w tanich SE jest i w dodatku aplikacje zżerają mnóstwo prądu. Pół biedy kiedy tylko rozmawiasz i czasem SMS-ujesz, wtedy starcza na ok. 3 dni. Ale jak zaczniesz uzywać aparatu, www, słuchać muzyki to maks jedna dniówka.
Z zalet to jeszcze jedna - dobre wykonanie i wytrzymałość. Slide w porównaniu z Nokiami o wiele lepszy. Mój Samsung wypadł mi na schodach z drugiego piętra w kamienicy, poleciał na parter, glebnął o lastrico i ... tylko pękł mu kawałek plastiku (zalepiony kropelką bez śladu)> Nokia żony zawiesza się po upadku z 40 cm na dywan.
Pomijając baterie - dobry telefon.
Kibic z sektora A wizytówką klubu
Odpowiedz cytując