Wyświetl pojedynczy post
daniello1987
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.10.2009, 08:33
Jesli chodzi o Jirsaka to nie zgodze sie z Wami w 100%. owszem czasami w meczu był nie widoczny,ale zagrania prostopadłe ma bardzo dobre nie mówiąc o strzałach z dystansu. pokażcie mi obecnie grającego pomocnika lub napastnika który potrafi mocno i soczyscie uderzyc z poza pola karnego bo ja takiego nie widze. Kiedys takim zawodnikiem był Szymek. ale i Zurawski czasami sadził takie bomby ze głowa mała. Wydaje mi sie ze obecnie Jirsak jest gotowy tylko na 45 minut gry. pozniej cos w nim siada. poczekamy jak dalej bedzie mu szło bo kilka szans napewno dostanie.

Jezeli chodzi o Łobodzińskiego to poprostu tragedia.... ja nie wiem co ten chłop ze sobą zrobił w ciągu ostatnich 2 lat. wolny,mało zwrotny,mase strat. szkoda patrzec na niego. sprzedac go w zimie. moze znajdzie sie ktos kto da chociaz 200 tys E

Jeszcze jedna ważna rzecz. mam nadzieje ze Panu Mackowi uda sie wreszcie sprowadzic wymarzonego wysokiego napastnika! wczoraj takiego własnie brakowało.....

Ps. musimy jakos przetrwac tą jesien i te 7 kolejek. mysle ze zdobycie 17-19 punktów bedzie bardzo dobrym wynikiem. i czekac az na wiosne wystrzelimy armatami z Gargułą na czele! pzdr
Odpowiedz cytując