Wyświetl pojedynczy post
Aimable
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.10.2009, 21:55
Denethor napisał(a):Wyświetl post
Przyjacielu. Ani ja tego nie wiem ani Ty. Dlatego Pan Cupiał wypłaca gigantyczne wynagrodzenie ludziom, którym się wydaje, że doskonale znają temat i są w stanie rozwiązać problem, gdy taki się pojawi. Prawda jest taka, że kolesie g***no wiedzą ale swoje stołki w dalszym ciągu piastują !
To o takich "fachowcach" mowa !
To najwyższa pora, żeby znaleźć na ich miejsce takich ludzi, którzy po pierwsze naprawdę znają się na piłce i zarządzaniu a po drugie leży im na sercu dobro naszego klubu ! (casus Pan Praski - facet z kosmosu, bez znajomości tematu, bez kwalifikacji itp. itd. Ta osóbka wpadła mi jako pierwsza do głowy. Ale znalazło by się ich sporo).
Pan Cupiał na razie wybrał drogę zaufania trenerowi, który bez wielkich środków i wzmocnień zdobył dwa Mistrzostwa Polski i jest na najlepszej drodze do kolejnego. Zmienił mu też zakres obowiązków i czeka na rezultaty, poskramiając chwilowo swój porywczy (a la Wojciechowski) charakter... Nigdy nie wiesz jakiego pracownika zatrudnisz, choćby miał najlepsze referencje, choćby pracował kiedyś na przysłowiowym Zachodzie, miewał gdzieś jakieś sukcesy a nawet nazywał się Benhaker...
OLE SUPER WISEŁKA, OLE SUPER WISEŁKA...
MARTINA - I BELIEVE YOU!!
Odpowiedz cytując