Wyświetl pojedynczy post
Aimable
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.10.2009, 20:24
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Jedni doceniają destrukcyjna robotę Diaza, ktory stara się zastąpić Sobola nie bedąc wspierany przez Jirsaka, inni widzą jego niewymuszone straty w ofensywie.
Dodatkowym problemem Diaza są niestety powtarzające się reguralnie, bezmyślne i niebezpieczne wślizgi dwoma nogami, które kiedyś mogą skończyć się tragedią... Tego nie jestem w stanie zaakceptować i zawodnik ten wk.... mnie coraz bardziej.

FraMat napisał(a):Wyświetl post
Swoje wady ma też trener menadżer, ktory nie potrafi wziąć piłkarzy twardo za kark, zmusić do cięższej pracy, a kibicom dostarczyc tego, co obiecywał, że Wisła grać będzie efektownie i skutecznie.

Gratuluję amikowcom, że potrafili wydrzeć Wiśle zwycięstwo.
Wiem, że mistrza zdobywa się ciułaniem punktów z najsłabszymi, ale do cholery, mam chyba prawo oczekiwać, że Wisła pokona, nawet na boisku przeciwnika druzyne, z która radziły sobie: Polonia, Cracovia, Legia..., ktora przechodzi kryzys
Tu coś musi się zmienić
Takie teksty piszą tez kibice Lecha, Legii i większości polskich drużyn. Gdyby branie za karki, zjebki w szatni i hard work mogły przynieść w przypadku polskich piłkarzy jednoznaczne rezultaty to nie mielibyśmy zwolnienia Petrescu z Wisły czy Smudy z Amiki... A co mają powiedzieć k ibice kuchenek, którzy otrzymali wlaśnie namacalny dowód, że ich ulubieńcy jednak umieją grać w piłkę tylko w poprzednich meczach im się nie chciało?

Na razie psychologia Skorży dała nam 2 Mistrzostwa, przyzwoity występ w Pucharach w zeszłym roku i tragiczny w obecnym. Osobiście daję mu sznsę do przyszłych Pucharów - w obecnym stanie naszego futbolu egzamin uznam za zdany w przypadku awansu do grup Ligi Europejskiej. A porażki w naszej lidze jestem w stanie zaakceptować, jeśli przydarzą się po przyzwoitych i wyrównanych meczach, a z takim dziś mieliśmy do czynienia.
OLE SUPER WISEŁKA, OLE SUPER WISEŁKA...
MARTINA - I BELIEVE YOU!!
Odpowiedz cytując