Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.10.2009, 00:49
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie chodzi mi o samo opublikowanie raportu, raczej płynące z niego wnioski.
Przy okazji - nie jesteśmy USA, Rosją ani Izraelem. Nie ta liga.

A co do CBA - dostali już lekcje, tak więc będą już raczej grzeczni. Po co ryzykować karierą, skoro POlitycy i tak się wykręcą, a Ciebie czeka co najwyżej kop w cztery litery i prasowa nagonka? Przekaz był jasny, wyborcom PO się jak widać bardzo spodobał. "Kto nie z Mieciem, tego zmieciem" - pasuje jak ulał.
A to przepraszam - wnioski....wnioski są niby oczywiste ale to pokazuje skale zagrożenia.Szczególnie że jasne jest że dla ruskich , Czechy są daleko poza nami, jeśli chodzi o ich działania.

A co do CBA...ja wole realną walkę z korupcją niż propagandę - nie żeby mi było żal kogokolwiek ze złapanych, wręcz odwrotnie, ale mam nadzieje że ta gruba kasa pójdzie teraz nie na gierki polityczne a ta ściganie 'zwykłej' korupcji, która nie polega na wkręcaniu w nią przeicwników , tylko na zwalczaniu tzw kolesiostwa(bo na tej zasadzie to w ogromnej większości działa) - to co przez przypadek(albo i nie) udało się złapać Chlebowskiego i Drzewieckiego.
Tu się na bank nie zgodzimy, ale z nowym kierownictwem, myslę że bedzie to o wiele bardziej skuteczna instytucja
94 - Allah Akbar!!