Wyświetl pojedynczy post
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.10.2009, 22:31
element napisał(a):Wyświetl post
Przykładowo jeśli Paweł Brożek zostaje królem strzelców grając w Wiśle to czy zostałby nim grając w FC Köln, SSC Napoli czy UD Almeria?

Niedzielan starcza na Ruch ale nie na Wisłę, tam potrafi się odnaleźć i może na więcej sobie pozwolić.
W Wiśle nie miałby takiego luzu i potykałby się często o własne nogi.
Tam jest kimś u nas byłby zapewne, nawet dostając kilka szans na grę w dalszym ciągu jedynie rezerwowym.
Takich rzeczy po prostu nie można porównywać i iść tokiem rozumowania że skoro w Ruchu strzela praktycznie co mecz to u nas robiłby to samo.
Za słaby na Wisłę, starczający na Ruch, ot co.
Co to za tok rozumowania? Gdyby FC Köln, SSC Napoli czy UD Almeria grały z tymi samymi drużynami co Wisła to dlaczego miałby nie zostać królem strzelców? Co znaczy Niedzielan starcza na Ruch? Nie wiem czy wiesz ale Ruch, podobnie jak Wisła, gra w lidze polskiej, a więc oba zespoły grają mecze z tymi samymi drużynami. Co to za hasło "za słaby na Wisłę, starczający na Ruch"? Może ja jestem głupi, ale tyle, że łatwiej strzelać bramki grając w lepszej drużynie i mając lepszych partnerów obok siebie (a zakładam, że tacy są w Wiśle, a nie w Ruchu) to jeszcze dobrze wiem. I nie wyjeżdżaj tu z jakimś FC Koln i innymi, bo mówimy o drużynach na naszym podwórku.
Odpowiedz cytując