Wyświetl pojedynczy post
legol
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.10.2009, 00:07
Szkoda, że im nie wcisnęli tej bramki w ostatniej minucie... Na początku nawet chciałem żeby Słowacy to wygrali i weszli do MŚ, ale później stwierdziłem, że oni grają jeszcze większą kichę niż my i wślizgują się do tych MŚ tylnymi drzwiami (6 pkt my im podarowaliśmy). Rozumiem, że taki wynik im wystarczał, że murawa, że pogoda... ale bez jaj żeby zespół walczący o 1 miejsce w grupie z zespołem który wygrał tylko z San Marino nie oddał celnego strzału na bramkę...

Co do nas to rzeczywiście obawiam się, że te kilka akcji może spowodować, że niektórzy będą chcieli zostawić Stefana... Ech smutne czasy nastały... trzeba było zostawić tego kuratora w pzpn, rozpieprzyć to wszystko wtedy i może teraz byłoby lepiej... Kij z Fifą i Uefą niech nas dyskwalifikują mam to gdzieś. Wolę nie oglądać repry niż widzieć te same mordy leśnych dziadków wyzywające kibiców od terrorystów i dające sobie po kilkadziesiąt tysięcy złotych premii. Mogli nawet poświęcić to Euro (choć wydaje mi się że Uefa bałaby się nam odebrać Euro żeby sie nie ośmieszyć).
Odpowiedz cytując