MatixNH napisał(a):

ja pisze po chińsku? mowie że od miejsca gdzie jest robione zdjęcie a nie zaczyna sie trybuna... i wcale niema sensu to ze emirates to cud a nasz kloc nie... najlepieuj sie porownywac z najlepszymi a nie ze słabiakami chyba,nie?
Twój dalszy płacz o ta odległość kolego powyżej swiadczy tylko o tym ze nawet jakby ci dali skorzany fotel i dwie panienki z zapasem piwa to tez by ci było źle... będzie nowy stadion, pamiętaj o tym chyba ze wolałbyś dalej bez dachu nad głową STAĆ.
|
Gdzie widzisz mój płacz? Trzeba nazywać po prostu rzeczy po imieniu: odległość trybun bocznych od boiska jest straszna. Ogólnie ze stadionu jestem zadowolony. Nawet jego mocno krytykowany design umiarkowanie mi się podoba. Tym bardziej cierniem w oku jest dla mnie wspomniana sprawa. Mąci to po prostu moją ogólną radość.
Kto wie... Może w dalszej perspektywie dołożone zostanie kilka rzędów i problem zniknie dając naszemu obiektowi dodatkową pojemność. Na razie jest to jednak science fiction i trzeba pisać o stanie faktycznym. A wygląda on tak, że będziemy mieli całkiem fajny stadion ale z jedną poważną wadą. Czuję więc niedosyt, który pogłębia się patrząc na stadiony powstające, nie w Londynie, a chociażby w Gdańsku czy Wrocławiu.