Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.10.2009, 20:11
chudy_TSW napisał(a):Wyświetl post
POMOCY! Mam telefon na kartę w sieci PLUS i wystąpił taki problem iż jakiś tydzień temu zasiliłem konto kwotą 10 złotych i po instrukcjach jaki dostałem w zwrotnym sms wył. i włącz tel. itd. i po włączeniu telefony dalej mam na kącie 0.01 gr. ! I nie wiem co mam z tym robić ponieważ już mi się pojawia ten problem 4 raz i teraz powinienem mieć jakieś 40 zł na kącie! Byłem już w Punkcie Obsługi Klienta plus 2x i dzwoniłem raz do Biura Obsługi Klienta plus i nic ! Proszę o pomoc!

Hmmm no problem dość ciekawy, wiem że w sieci Heyah najniższe doładowania nie gwarantują przedłużenia długości konta.
Może w Plusie jest podobnie choć nie wiem ja ładuje kartami przeważnie za 30 zeta więc nie wiem. Ale jak mnie pamięć nie myli to nie powinno być żadnych problemów, co do internetu nie wiem jak Ty ale jest teraz taką opcję, że internet jest darmowy.
Więc debet raczej nie wchodzi w grę, chyba że na przykład byłeś za granicą i miałeś usługę Roamnig, bo tam jest dość przesrana sprawa ściąga dosłownie za wszystko i potem trudno wyjść na plus, dopiero parę doładowań załatwia sprawę.

A co powiedziano w punkcie obsługi klienta
Do biura to lepiej nie dzwonić bo tam to po prostu dramat raz trafiłem na babę co nic nie potrafiła wytłumaczyć...
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując