Wyświetl pojedynczy post
unpredictable_wislaczka
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.10.2009, 18:34
Mar85 napisał(a):Wyświetl post
dobra młody jest mogło mu nie wyjść...pisze tylko żeby mu sodówa nie uderzyła do głowy bo taki strzał to zlekcewarzenie przeciwnika i nonszalancja...no Brożek tak strzelał i co z tego wyszło, przegraliśmy z Legią...a co by było gdyby Mały strzelił karnego?...pewnie 1-4
Szkoda że źle odbieracie moje słowa...ale widać dla was Małecki już jest Bogiem....powodzenia
Nie jest Bogiem, ale jak widać są tu osoby, które nie uważają, że Patryk gwiazdorzy tylko dlatego,że nie strzelił karnego...Każdemu się zdarza i to pewnie nie jego pierwszy niewykorzystany karny. To Paweł wg Ciebie w meczu z Legią też gwiazdorzył?
Poza tym przypomnij sobie mecz z Lechią 2 sezony temu...
M. Skorża:"Głowackiego,Sobolewskiego,czy odchodzących z klubu Baszczyńskiego oraz Zieńczuka,ale i braci Brożków zazdrościć mi mogą nie tylko inni trenerzy.Sam jestem wdzięczny losowi, że mogłem z nimi pracować."

M. Szymkowiak:"Radek Sobolewski,Marcin Baszczyński, Paweł Brożek,Marek Zieńczuk czy Patryk Małecki.Oni daliby się za Wisłę pokroić."

Niektórym wydaje się,że stadiony piłkarskie to wyspy.Nie wiedzą,że są one raczej lustrami,w których odbija się obraz świata,do którego wszyscy należymy
Odpowiedz cytując