Wyświetl pojedynczy post
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.10.2009, 10:24
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Ja się odniosę jeszcze do tego "wielkiego protestu kibiców". Wg mnie wielkiego protestu to nie ma. Liczba sprzedanych biletów spowodowana jest tym, że nie ma po co jechać na ten mecz i oglądać to żenujące widowisku, które się tam wydarzy. Gdyby nie powstała ta cała strona koniecpzpn.pl to podejrzewam, że biletów nie byłoby sprzedanych dużo więcej. Kibice z reprą są jak ona wygrywa lub o coś walczy.. A jakich repra ma kibiców? Raczej większość to "niedzielni". Repra nie ma fanatyków jak kluby, którzy są z nią na dobre i na złe. Na swoim przykładzie mogę podać, że na reprezentacji byłem chyba 3 razy, ale mnie to po prostu nie kręci. Nie wywołuje to we mnie wielkich emocji. A na reprę kiedy jej idzie, trzeba przyznać, że w dużej mierze jeżdżą przypadkowi ludzi i znam mnóstwo takich przypadków. Dodatkowo sam się do tego protestu dopisałem, bo popieram inicjatywę jako taką, ale zamiaru żadnego nie miałem na to spotkanie jechać, nawet jeślibyśmy grali bajeczny futbol i walczyli o awans.
Mylisz się ciacho. Dzieki nagłośnieniu tego protestu ludzie zrozumieli , że nie chodzi o jakośc gry ale o to co pod przyklrywka druzyny , reprezentacji i dobra narodowego (hehe) się tak naprawdę kryje. Banda naciagaczy która ma gdzies futbol kibiców i rozwój dyscyplinyt. A zalezy jej na delegcjach, imprezach okolokadrowych, kontraktach dla firm znajomych i swojej rodziny. Powtarzam: mogą nas zawiesic w prawach FIFA i UEFA i bog wie czego jeszcze. Nie bedzie kadry, nie bedzie zwiazku, nie bedzie dzialaczy.Proste? Ale kazdy sie boi, ze kibice beda przeciw. Jak widać obecna kadra wsparcia nie ma i jest najelpszy czas zeby rozwiazac ten burdel.Nioe gramy w eliminacjach przez nastepne 3 lata!!! Czasu jest sporo.
Odpowiedz cytując