To może ja przerwę to Wasze słodkie pierdzenie, bo mi się śmiać chce. Michu, "analiza" bardzo słaba moim zdaniem, do tego z błędami tak gramatycznymi, jak i "rzeczowymi". Do tego pojebały Ci się kolorki od razu na pierwszym meczu.

Przecież Pogoń zaledwie kilka dni temu grała u siebie z KSP i też wygrała, więc o "wyraźnym kryzysie" nie może być mowy w tym wypadku. Nie zrobiłeś nic więcej jak po prostu opisałeś jak kluby grały w ostatnich kilku meczach (tylko w lidze, co widać na przykładzie w/w przeze mnie meczu), a to trochę mało, żeby ten tekst nazwać "analizą". No i hasło o "przeciętnej u siebie Sandecji", która w Nowym Sączu jeszcze nie przegrała w tym sezonie, to piękny strzał w kolano, którego oczywiście nikt ze współforumowiczów nawet nie zauważył

No nic to, pisz dalej, ale staraj się bardziej, bo takie "analizy" nie mają nic wspólnego z analizą. Pogoń oczywiście była faworytem tego i sam ich zagrałem, ale nie miało to nic wspólnego z tamtym postem, a faktem, że po prostu są teraz w dobrej formie, czego nie można powiedzieć o Dolcanie (to zdanie, to streszczenie Twojego posta

).
Edit: A, no i nie traktuj tego jako atak na Ciebie, a dobre rady.