Wyświetl pojedynczy post
MichauSzczu
Banita

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.10.2009, 09:51
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
A o Głowackim, Rzeźniczaku i Gancarczyku zapomniałeś? Arek w kadrze zagrał ostatni dobry mecz.... kiedy? I czy w ogóle kiedykolwiek? To że gra w Wiśle i jest podporą naszej obrony nie znaczy że zagra dobrze w kadrze. Polczak – odwrotnie gra u parchów to z góry zakładasz że będzie słaby? Ja bardziej się boję tego że obrona w takim składzie + bramkarz gra 1 raz ze sobą niż o indywidualne umiejętności Polczaka i Dudka. Zresztą czy Dudek zrobi większe babole niż Boruc w kadrze? Nie sądzę. Zobaczymy jak to będzie i trzeba być optymistą

PS
W czy Rzeźniczak jest lepszy od Polczaka to nie wiem

Z tego co napisałes mozna rozumiec ze Głowacki jest o klasę gorszy od Polczaka dlatego ze Polczak gra w walczącej o utrzymanie Cracovii a Głowacki jest najlepszym obronca ligi Swoją drogą akurat o Rzeźniczaka, Głowę i Gancarczyka jstem spokojny bo prezentują ostatnio naprawdę dobrą formę. Na środku zamiast na Polczaka postawiłbym na Kokoszke jednak, chociaz nie widziałem go od ponad roku.

W pomocy zamiast Błaszcza chyba raczej Peszko powinien zagrac, widac ostatnio ze Błaszczu stracił swoją pewnosc nie idzie juz 1 na 1. Na środku wg mnie powinni grac Murawski z Iwańskim, no ale Murawski odpadł w drodze eliminacji to zostaje tylko Cycuś. Lewa pomoc to chyba tylko i wylacznie Obraniak no bo to jest jasne ze nie Wilk. Ew. może tam zagrac Grosicki. W ataku Janczyk i Jeleń Bo Brożek stracił wszystkie swoje walory do tego zrobił sie wkurzajacy jak zaczyna machac rekami jak ktos mu nie poda. Na zmiane Groszu i własnie Brozek I 3:0
Odpowiedz cytując