Wyświetl pojedynczy post
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2009, 20:11
palikot napisał(a):Wyświetl post
Ale D i E nie trzeba odbierać, bo byly juz odebrane kilka lat temu... C mozna odebrac wczesniej, bo budowa ma skonczyc sie w grudniu...Zebys mi nie napisał, to są 2 osobne przetargi i 2 osobne odbiory, murawy nie trzeba odbierać, z rąk strazy pozarnej, bo ciezko, zeby siała zagrożenie w postaci ognia... Poprostu... wpuscić na D i C a nawet zostawić puste E, bo tam stoją kontenery klubowe, ktore bedą likwidowane dopieru w czerwcu...
No ale to tylko teoria, bo znając zycie, nawet im sie nie bedzie do rozmów chcialo usiąść, a co dopiero posprzątać wczesniej niz przed czerwcem... przy D i C...
ps. W Lubinie mogą grac przy budowie głównej trybuny, tou nas tez chyba mozna, tym bardziej, ze budowa dachu bedzie juz chyba skonczona, bądź na ukończeniu... Znając zycie kolejki w C+ pod mistrzostwo są raczej w dzień, wiec oswietlenie niewiadomo jakie nie jest potrzebne(zacmienia słonca raczej sie nie przewiduje na ten czas). Wszystko jest do uzgodnienia, ale to tylko POLSKA, wiec na to nie liczę.

Pomysl ile bylo klopotu z meczem reprezentacji w Krakowie, ile zalatwiania i zrzucania na siebie odpowiedzialnosci , a chodzilo jedynie o DROGI DOJSCIA DO STADIONU I MONITORNIG PRZY WEJSCIACH.
Sam odbiur ''D'' tez trwal sporo czasu. Nie wszystko jest takie proste jak mozna to sobie w glowce ulozyc, czy napisac w poscie.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując