Wyświetl pojedynczy post
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.10.2009, 00:27
rafalek napisał(a):Wyświetl post
Murawa nie może być położona przed zakończeniem budowy trybuna AiB - ponieważ zostanie zniszczona przez sprzęt do dachu. Po drugie my nie jestesmy Barceloną, nawet nie ma takich samych warunków jak w Hiszpanii. Mój tata siedzi w murawach sportowych i chyba się na tym zna. To, że nie będzie trybuny głównej oznacza, że nie będzie żadnych pomieszczeń, ani oświetlenia, które aby dobrze działało musi być rozłożone równomiernie po obu stronach boiska.
a mój tata siedzi w spodniach, co nie czyni go wcale ekspertem na temat szycia garniturów.

sory za offtopa ale musiałem

co do stadionu: moim zdaniem każdy mecz w sosnowcu będzie z pożytkiem dla kibiców. Każdy mecz poza Krakowem - mniej pikników na reymonta. To trochę jak (eks) puchar ekstraklasy, niby zbędny, ale tak naprawdę to nie na Legii czy Cracovii była super atmosfera, ale na meczu w pucharze pasztetowej z groclinem czy innym zagłębiem, mała presja i ludzie przestają drzeć ryja (no offence, sam drę ryja jak jestem na meczu, w końcu bycie oficjalnym piknikiem zobowiązuje) a zaczynają śpiewać.

Uważam, że inauguracja stadionu powinna odbyć się na rozpoczęcie sezonu, nie na jego koniec, no bo jak to tak. Pierwszy mecz i od razu finał? Krok po kroku, od meczu o pietruszkę w sparingu z widzewem, bo półfinały ligi mistrzó
.
Odpowiedz cytując