Boomcha napisał(a):

Skoro tak, to dlaczego Miro nie jest już panem ministrem od sportu a Chlebowski panem szefem klubu PO?
|
Bo lud chciał ich głowy

- gdzie dla mnie jak najbardziej szkoda że goście nie rozmawiali o kasie i być może nie będą mieć zarzutów.Ja w ogóle nie bronie ani jednego ani drugiego, ani innych którzy się pojawiają bezpośrednio w tej sprawie.Dla mnie to jest czysta korupcja a nie 'niewłaściwe zachowanie' itp.
Boomcha napisał(a):

Takie stwierdzenia to poziom czegoś w okolic "Nie", "Trybuny" czy "Gazety Wyborczej". Pytanie zawierające tezę a ktokolwiek na nie zacznie odpowiadać to z miejsca jakby się tłumaczy i broni "****y z PiS", nie?
|
Sory ale takie są fakty - gdyby Pisowi chodziło o uczciwą walkę z korupcją to nie wsadzili by go tam.Ciekawe co byś pisał gdyby szefem CBA został np. Miodowicz czy Niesiołowski - Jeśli sędzią w meczu zostaje zawodnik jednej drużyny to o czym my tu mówimy...
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,tit...osc_prasa.html
Takie niestety są realia, dlatego śmieszy mnie jak jedne przekręty oskarżają drugich.
Tu by trza zastanowić się w jakich czasach/kraju my żyjemy gdzie nie ma w kraju żadnej partii która była by choć na samej górze uczciwa a nie odbijać sobie piłeczkę bo jeden nei znosi Pisu , drugi Po a trzeci Sld.