Cytat:
|
to zdanie oddaje mniej wiecej cala twoja dzialalnosc na tymforum. Jak zejdziesz z teorii do praktyki to kiedys pogadamy.
|
Przecież ja Ci napisałem jak jest to ustalone prawnie nie muszę zdobywać praktyki żeby o tym gadać .
Napisałeś że jest bałagan , że nikt nie wie jakie prawo należy stosować , a ja Ci napisałem , że w tym nie siedzę , nie znam sprawy , więc nie wiem z czego to może wynikać , ale na pewno nie z wątpliwości , które prawo ma pierwszeństwo . W tej kwestii sprawa jest prosta jak budowa cepa .
Jeżeli mamy unijny przepis A i polski przepis A' i stoją ze sobą w sprzeczności , to sąd polski musi zastosować przepis A . Zasada pierwszeństwa , która tym ,,kieruje'' została ustanowiona już w latach 60-tych .
Cytat:
|
A pedofil jako nic nie znaczacy polityk byl czlonkiem delegacji do Czech razem z innymi trzecioligowcami europejskimi. Potteringiem czy Schulzem. Nie rozsmieszaj mnie.
|
Gdzie ja napisałem , że jest nic nie znaczącym politykiem ? Jak sam sobie masz wymyślać i dopisywać jakieś nigdy przeze mnie nie napisane słowa , to daruj sobie wdawanie się w dyskusję , bo to nie ma sensu .
Napisałem , że jest Palikotem sceny europejskiej , czyli lubi szokować i zwracać na siebie uwagę , często niezbyt przemyślanymi wypowiedziami .
A do Czech nie zostali wysłani światli i najpotężniejsi przywódcy europejscy , tylko ze względu na to , że była to delegacja Parlamentu Europejskiego znaleźli się w jej składzie przewodniczący PE + przewodniczący klubów parlamentarnych a Bendit pełni tą drugą funkcję w klubie Zielonych.