Wyświetl pojedynczy post
Hamas_kr
Senior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.10.2009, 07:38
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Osobna sprawa jest gigantyczne obnizenie jakosci i standardow dla budownictwa. Chlam z jakiego sie buduje ostatnio bedzie skutkowal w przyszlosci. Zapamietaj to zdanue, przekonasz sie za mniej niz 20 lat.
Akurat mam znajomego, który pracuje w firmie swojego ojca zajmującej się montażem drzwi/witryn i innych szkalnych elementów po hipermarketach. Od niego wiem, że przekręty odbywają się nie tylko na jakości materiału ale i na zagrażającej ludzkiemu życiu ich ilości. Przykład? Zamiast wymaganych 20 prętów w kolumnie dawano po 10-12... Oczywiście łatwiej i taniej zapłacić nadzorowi niż wywalać kase na materiały... Jak się takie historie kończą można było się przekonać kilka lat temu w Szczecinie bodajże.

Jeszcze troche odbiegając od tematu, ale zapewne tutaj znajdzie się najwięcej osób do których może trafić ta informacja.

Kontrmanifestacja przeciw Marszowi Ateistów i Agnostyków: placyk przed kościołem OO. Franciszkanów o 14.00 10.X.2009 ( sobota ).

Nie ma meczu, sobota raczej dzień wolny. Nie trzeba być nawet wierzącym, żeby przyjść i zaprotestować przeciw kolejnemu urojonemu wymysłowi ludzi na co dzień działającymi w młodzieżowce SDPL-u...

Zachęcam do przybycia!
Ostatnio edytowane przez Hamas_kr : 06.10.2009 o godz. 07:41.
Odpowiedz cytując