Wyświetl pojedynczy post
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.10.2009, 13:06
element napisał(a):Wyświetl post

Po przeglądnięciu tych zdjęć nasuwa się w głowach Legionistów pewnie jedno - wpadka na trening i rozjebanie tej bandy patałachów którzy za ich pieniądze z karnetów, biletów, pamiątek i abonamentów / dekoderów TV podjezdzaja na balety klubowym autokarem, tłuką po dupskach lewy towar po przegranej 0-2 i tym samym plują na eLkę którą wielu ma w sobie zamiast serca.

Ale mam nadzieję że tego nie zrobią bo na czas ich naprostują i zaczną nie daj Boże coś jeszcze grać.

Do teraz przecieram oczy ze zdumienia.
No bo widzisz biedaki nie przewidzieli ze jak podjada autokarem to sie zleca dzienikarze, widocznie nie tylko pilkarze nie grzesza rozumem ale i dzialacze, dyrektorzy tez.

Ja rozumiem impreza byla zaplanowana juz dawn( biorac za wersje impreza integracyjna w przerwie na reprezentacje), nie mogli przewidziec wtoby w Bialymstoku ale i po wygranej nawet 10-0 mogli tam siedziec i nie wylazic a jak sie nawalili grzecznie wsiasc do taksowki.

A tak narobili bydla i pokazali ze polski pilkarz to pijak i ham a i do tego z cygarem w gebie a potem sie dziwa ze zachodnie kluby maja na nich wyjeba..

Ale mnie jako kibica najbradziej boli to mimo iz to zawodnicy Legii, dostali po dupach i to strasznie usmiech z geby im nie schodzil przez caly czas, widac jak sie tym przejeli po prostu to maja w dupach. Kasa na koncie bedzie sie zgadza, wyjsciowke dostana a kibic? kto by sie nim przejmowal.
,
Odpowiedz cytując