element napisał(a):

Po przeglądnięciu tych zdjęć nasuwa się w głowach Legionistów pewnie jedno - wpadka na trening i rozjebanie tej bandy patałachów którzy za ich pieniądze z karnetów, biletów, pamiątek i abonamentów / dekoderów TV podjezdzaja na balety klubowym autokarem, tłuką po dupskach lewy towar po przegranej 0-2 i tym samym plują na eLkę którą wielu ma w sobie zamiast serca.
Ale mam nadzieję że tego nie zrobią bo na czas ich naprostują i zaczną nie daj Boże coś jeszcze grać.
Do teraz przecieram oczy ze zdumienia.
|
No bo widzisz biedaki nie przewidzieli ze jak podjada autokarem to sie zleca dzienikarze, widocznie nie tylko pilkarze nie grzesza rozumem ale i dzialacze, dyrektorzy tez.
Ja rozumiem impreza byla zaplanowana juz dawn( biorac za wersje impreza integracyjna w przerwie na reprezentacje), nie mogli przewidziec wtoby w Bialymstoku ale i po wygranej nawet 10-0 mogli tam siedziec i nie wylazic a jak sie nawalili grzecznie wsiasc do taksowki.
A tak narobili bydla i pokazali ze polski pilkarz to pijak i ham a i do tego z cygarem w gebie a potem sie dziwa ze zachodnie kluby maja na nich wyjeba..
Ale mnie jako kibica najbradziej boli to mimo iz to zawodnicy Legii, dostali po dupach i to strasznie usmiech z geby im nie schodzil przez caly czas, widac jak sie tym przejeli po prostu to maja w dupach. Kasa na koncie bedzie sie zgadza, wyjsciowke dostana a kibic? kto by sie nim przejmowal.