Z forum kuchenek:
Cytat:
|
Po tej kolejce mam swojego faworyta- myślę,ze trener , który jest na tyle charyzmatyczny,że poradził sobie z Grosickim i nie boi sie wystawiać do bramki na mecz z Legią 19-letniego wychowanka może być ciekawą alternatywą. Oczywiście zawsze powstaje problem,że co innego ze średniego zespołu zrobić dobry a co innego z dobrego bardzo dobry.Jeśli jednak trener z Polski to nie widzę innej opcji (zakładam,ze Skorża jest poza zasięgiem)
|
Cytat:
|
Wcześniej czy później i tak trafi do nas Skorża...
|
Marzenia
Pozwole sobie na taki mały off, na temat kuchenek. Chodzi mi o ich trenejro. Uważam że popełnili błąd, którego Wisła nie popełniła. Chodzi o zwolnienie Smudy. Jaki był taki był, trzeba mu było dać podwyżkę, sprowadzić tych kilku zawodników co chciał i pozwolić mu dalej kierować tym zespołem. Myślę że gdyby tak zrobili, nie byliby teraz w tabeli tu gdzie są a i graliby o wiele lepiej.
W Wiśle, po blamażu z Levadią, Cupiał zostawił Skorżę. Strzał w "10". Chyba teraz nikt nie uważa, że z jakimkolwiek innym trenerem Wisła po 9 kolejkach miałaby komplet zwycięstw bez jednego remisu. Zmiana trenera to zmiana "myśli", poznawanie piłkarzy, ich możliwości, mentalności itp. Nie można po kolei wyganiać trenerów z piaskownicy bo "tak będzie lepiej" (pozdro panie Wojciechowski, 1 liga czeka).
A teraz kuchenkarze muszą znależć nowego trenera, który zacznie budować całego to gówno od początku. A to trwa.