pysio napisał(a):

|
słabą medialnie drużyną był i chyba nikt tego nie zaprzeczy,
|
Hahahahah

Czy ty w ogóle interesujesz się czymś poza tabelką Ekstraklasy? Lech w tamtym czasie był słaby medialnie... Taa... Tylko że właśnie podwaliny pod politykę marketingową były w tamtym czasie takie same jak dzisiaj, współpraca z kibicami, strona internetowa, sklepik... To wszystko było wtedy tak jak i dziś, wiesz czego wtedy nie było? Tego biura podróży pod egidą Lecha.
Wiesz dlaczego ci sie wydaje ze Lech byl slabszy medialnie? Bo brakowalo wtedy punktu zapalnego, tzw. boomu dzięki któremu mógłby wypłynąć na szersze wody tzn. cały kraj. Lech stał się popularny w całym kraju po pojedynkach w el. UEFA i samej UEFIE i opinni bardzo widowiskowej gry. Wtedy pojawiło się bardzo wielu kibców Lecha w całym kraju, a istniejąca już dobra siatka marketingowa tylko to ustabilizowała i wzmocniła...
pysio napisał(a):

|
mam jednak głęboką nadzieję, że w końcu się uda i Maciej Skorża udowodni mi i innym niedowiarkom, że potrafi motywować drużynę na bardziej wymagających przeciwników niż Ruch, Lechia czy Śląsk..
|
Ja tam bym wolał aby moja drużyna wygrywała wszystkie spotkania z rywalami spoza czuba tabeli w kraju, bo na zwycięstwach z samymi dobrymi ekipami długo nie zajedziesz, powie ci to każdy i Man Utd i Franek Smuda.