Romy S. napisał(a):

|
Może nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz.
|
Koncert życzeń? To ja też mam jedno. Nie pouczaj mnie. Dzięki.
1q2 napisał(a):

|
(...)A niech stracę- pomijam resztę bo nie jestem w stanie się do tego ustosunkować.(...)
|
To, żebyś tez coś zyskał, jak podaje "Rzeczpospolita"...
Raymond Liebling to prawdziwe imię i nazwisko Romana Polańskiego. Urodzony w Paryżu w 1933 roku. William Bratton (ten, który zrobił porządek w Nowym Jorku za Giulianiego a jest obecnie szefem policji w Kalifornii za Schwarzeneggera) powiedział, że takich to trzeba na 25 lat do lochu zsyłać. Ciekawe co się będzie działo po ekstradycji, czy załatwią mu jakąś koszerna celę z łóżkiem wodnym, jacuzzi i miejscem do pisania bestsellerowych pamiętników czy pójdzie na harem i zrobią mu komin z dupy.
1q2 napisał(a):

|
(...)Ano to był czasy sex,drags end rok end rol...Oglądnij coś, poczytaj...Komuny, hippisi...małolaty uciekające z domów.Tak tam wtedy było.Sory winetu ale jak 13 dziecko ma już chłopaka(17 lat?) z którym się rżnie a mamusia posyła ją bez najmniejszego nawet nadzoru w szpony holyłudskich jebaków , w czasie o jakich pisze to efekt może być tylko jeden.(...)
|
No to ona sama się "rżnie" czy
"mamusia" ja posyła? Czasy był zawsze takie same a sodomia to sodomia od tysiącleci. Czy ktoś tego chce czy nie.
1q2 napisał(a):

|
(...)Ja jestem za skazaniem Polańskiego za stosunek z nieletnią, tak jak jestem(gdyby żyła...nie wiem czy tak jest)za skazaniem mamuśki za zrobienie z dziecka ****y.Jestem jak najdalej od psalmów obronnych ale myślę że to nie była pedofilia i tyle z mojej strony.
|
To jest michnikowszczyzna w najczystszej formie!

--------------------
I jeszcze co do hazardu w PO. Sprawa jest - jak to sie mówi - rozwojowa. Ja obstawiam geodetę
Alka Grada następnego w kolejce do sławy.