Wyświetl pojedynczy post
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2009, 10:31
Cytat:
Miałem już pisać posta na temat moich spekulacji co do wzrostu cen, ale Lockerz mnie ubiegło i zaprzeczyło całemu mojemu wymysłowi ;p

A więc Lockerz informuje odnośnie najbliższego “restocka” (15 Października):
Ceny produktów, które aktualnie są w PTZ Place nie zmienią się!
W PTZ Place zostaną uzupełnione dotychczasowe nagrody, jak i zostaną dodane nowe!
Lista z produktami i cenami będzie opublikowana 14 Października!
Lockerz aktualnie przygotowuje się na wyzwanie jakim będzie międzynarodowa wysyłka jak i pracuje nad ulepszeniami na przyszły tydzień.

A więc zacznijmy od chyba najlepszej wiadomości. Pytając w mailu czy podczas następnej dostawy rzeczy do kupienia będziemy mieli okazję zobaczyć iPhona. Nie uzyskałem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi, ale w mailu napisali mi parę ciekawych informacji. Mianowicie Lockerz planuje powiększenie sposobów zbierania PTZ z 3 na… *ponad 15*. Oprócz znanych nam sposobów czyli dailies, codzienne logowanie, zaproszenia, oglądanie filmów, słuchanie muzyki i granie w gry, będziemy mogli również zarabiać przez kontaktowanie się z znajomymi i robiąc zakupy w ich sklepie internetowym. Lockerz planuje również również powiększyć ilość sposobów wydawania PTZ jak np: zniżki w ich sklepie internetowym czy kupowanie biletów na koncerty lub inne imprezy.
info: lockerz.com.pl
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując