Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2009, 01:16
Lupo napisał(a):Wyświetl post
Mam taki problem. Od jakiegoś czasu dostaję maile od Multi Banku. Nie mam u nich konta, w ogóle go nie posiadam. Na początku nie przejmowałem się tymi mailami, ale w momencie gdy dostałem wiadomość o jakimś pozytywnym rozpatrzeniu przez nich wydania mi jakiejś karty kredytowej zacząłem się denerwować. Napisałem im, że to jakaś pomyłka, ponieważ ani u nich, ani u żadnej innej firmy nie posiadam konta. Odpisali mi, że przepraszają za zaistniałą sytuację i że będą dążyli do rozwiązania sprawy. Okej, myślałem, że sprawa zakończona. Dziś jednak zobaczyłem u siebie na mailu kolejną wiadomość od nich. Tym razem było to elektroniczne zestawienie opercji dot. karty kredytowej. Otworzyłem, ściągnąłem załącznik PDF i okazało się, że jest tam moje imię i nazwisko oraz mój adres mailowy (OO) Co najgorsze... saldo w wysokości blisko 3tys. zł!!! Napisałem im kolejnego maila... i teraz czekam na jakąś reakcje. W poniedziałek mam zamiar przejść się do jednej z placówek w Krakowie i może tam się czegoś dowiem. Czy ktoś z Was miał podobną sytuację? Od kilku dobrych godzin jestem mocno poddenerwowany tym faktem.
hyhy...nie wiem, może to jakaś ich nowa polityka reklamowa a tak na serio - napisz jak to się skończyło bo o czymś takim tom nie słyszał jeszcze.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując