Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2009, 20:54
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Górnik - Jaaasne. U nas tez Walter miał przyjsc i w 3 lata liga mistrzów. Nie ma juz mozliwosci kupowania za spore pieniadze kilku nazwisk. Albo przyjda młodzi zdolni albo emeryci. Moim zdaniem po awansie dojda 2 górna 3 osoby, w stylu Micański, Lewczuk i x. Nie, no nie ma szans

Ruch - Zycie. Skoro nie przyszedł od 10 lat czemu nagle jutro ma przyjsc? Do tego motyw z giełda i kompleta klapa. Chodzi mi bardziej o wlasciciela niz sponsora. Ktos to przyjdzie jak Solorz i bedzie chcial na dluzej zostac. A nie przyjdzie bo sie bedzie rozgladał za kims kto dostanie nowiuteńki stadion od miasta.
Polska liga to nie Hiszpańska - tu nie będzie 2 może 3 klubów walczących o MP.

Raczej podobna jest do Francuskiej a tu - była era St. Etenne - 10 tytułów, Nantes 8, Maryslii, PSG potem Bordeaux teraz Lyony 7....

Twoja Legia przez te lata ledwo 8 uciułała... a Górnik i Ruch mają po 14, Wisła ma 12

Kto wie co będzie za 2-3 lata? Ja nie wiem

Nie ma co ferować wyroków

PS
A Widzew w Łodzi? Nie ma szans dobić do czołówki za 2-3 lata?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując