Żurawek napisał(a):

|
A jakieś haczyk w tym jest? No i jaki oni mają cel? Bo takie 'rozdawanie' nagród jest dosyć zastanawiające... ot przezorność.
|
A więc zacznijmy od chyba najlepszej wiadomości. Pytając w mailu czy podczas następnej dostawy rzeczy do kupienia będziemy mieli okazję zobaczyć iPhona. Nie uzyskałem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi, ale w mailu napisali mi parę ciekawych informacji. Mianowicie Lockerz planuje powiększenie sposobów zbierania PTZ z 3 na… *ponad 15*. Oprócz znanych nam sposobów czyli dailies, codzienne logowanie, zaproszenia, oglądanie filmów, słuchanie muzyki i granie w gry,
będziemy mogli również zarabiać przez kontaktowanie się z znajomymi i robiąc zakupy w ich sklepie internetowym. Lockerz planuje również również powiększyć ilość sposobów wydawania PTZ jak np:
zniżki w ich sklepie internetowym czy kupowanie biletów na koncerty lub inne imprezy.
[...]
Podsumowując dzisiejsze informacje, to co dzisiaj widzimy na Lockerz to początek o wiele większego projektu portalu społecznościowego i sklepu internetowego. Czekamy z niecierpliwością na pojawienie się wszystkich nowości.
za lockerz.com.pl