Wyświetl pojedynczy post
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2009, 08:09
Co do meczu to do 25 minuty:
- bardzo szybkie tempo jak na Polską Ligę oczywiście, Wisła grała o wiele lepiej niż w poprzednich meczach
- bardzo ładna kombinacyjna gra, ostatni raz taką grę widziałem z Lubinem, dużo klepania na połowie rywala, duży plus
Odnośnie całego meczyku:
- szkoda, że nie strzeliliśmy więcej goli, gdybyśmy wygrali 6:0 pewnie nikt by nie powiedział, że Wisła znowu mogła coś zrobić lepiej.
- gra bardzo spokojna, nie było momenu, że ktoś mógłby pomyśle, że tego meczu nie wygra Wisła

A co do poszczególnych zawodników to :
- trzeba się modlić by coś się z nim stało na reprze, np Słowenia wygra dwa mecze i wróci w świetnym nastroju
- Brozio też wymaga spokoju pod bramką
- Ćwielong jest o klasę lepszy od Łoba, obecnie. Żeby trener nie odsunął go po udanym meczu.
- A co do Łoba, moja cierpliwość się już skończyła, dostał bardzo dużo czasu na dojście do formy. Już do niej nie dojdzie, wystawić na listę transferową, postarać się sprzedać go za nawet marne pieniądze, chodzi głównie o kontrakt
- Jirsak, pierwszy raz to powiem, świetny mecz, ale do 60 minuty... Później zapomniałem, że jest na boisku. Kompletnie neiwidoczny w ostatnich dwóch kwadransach

Karnego nie było, Mały bardzo fajnie wszystko było na wysokim poziomie (Diaz zagrał bardzo dobrze, jako ten bardziej defensywny pomocnik). Teraz tylko bez kontuzji po reprze i ruszać na Lecha!
Odpowiedz cytując