Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2009, 02:06
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Ironią? No to posłuchaj co mówi Ryży.

Cytat z pamięci:
"Kamiński to duży cwaniak bo wiedząc o tym że ma problem z prokuraturą wypuszcza zasłonę dymną w postaci taśm Chlebowskiego aby w przypadku odwołania postawić się w aurze cierpiętnika"
Cytat z premiera słyszany przeze mnie osobiście w III PR

Ja rozumiem że można nie lubić PiS ale jeżeli ktoś uważa że tym mniejszym złem ma być PO to po prostu ręce opadają.
Słuchaj , Ryży się w****ił bo go pięknie rozegrali.Po co Kamiński go poinformował o sprawie, wciskając mu że to za mało na proces ale niech się tym zajmie...?Ano po to by potem jeszcze dorzucić przeciek, albo samemu go inicjując albo wiedząc że jak ryży zacznie badać sytuacjie to chcąc czy nie chcąc i tak chłopaki zwęszą że coś jest nie tak.

Tu sprawa jest banalnie prosta - Zbyszek i Mirek do odstrzału politycznego bo to jak by to Kazik powiedział - ..... niemyte - jeśli są dowody procesowe to do prokuratury z nimi - gdzie chciałbym tego bo to przekręty, ale fakty są też takie że choć obaj się pocili to nic nie załatwili - projekt pozostał bez żadnych zmian mimo dużych starań.To nie jest Rywin Gate gdzie wszystko się zmieniało i zdania były raz takie a raz takie, to nawet nie jest motyw z Pisowskim ministrem bodajże zdrowia, który chwile przed końcem rządu wpisuje lek na liste(po spotkaniach z firmą która ten lek produkuje a przeciw zaleceniom lekarzy).

Ja wiślaku68 nie umniejszam powagi sytuacji bo jak 1 minister i szef klubu okazują się przekrętami - to już jest to gruba afera i cieszę się że do tego doszło - ba, mam nadzieje że PO zapłaci za to sporymi spadkami...ale ****a bez przesady - chcieć coś zrobić a zrobić to 2 różne rzeczy a cała ta akcja, wd mnie dokładnie przemyślana i jadąca wielotorowo(cba-przeciek do rzepy,Pis,Prezydent)to dla mnie typowa rozgrywka polityczna na wyniszczenie rywala , bez żadnych zasad.

A moje mniejsze zło?Sory ale oprócz rozprawienia się z korupcją - gdzie dla mnie to zawsze był bardziej slogan niż realne czyny - ale popieram to w 100%...to Pis prezentuje w każdej sprawie poglądy odmienne od moich - stąd PO to dla mnie mniejsze zło i mogą Ci ręce opadać a to się u mnie nie zmieni. Mam nadzieje że dożyje u nas czasów gdzie nie będę musiał głosować na PO - bo Pis i Lsd odpadają u mnie dożywotnio, tak jak ten nowy twór z leniem Olechowskim i przewałem pierwszej wody - Piskorskim.

Boomcha napisał(a):Wyświetl post

Jakie to były czasy? Czasy są zawsze takie same. 13 letnie dziecko nie wie co to seks i nawet jak nie jest dziewicą to nie ze swojej winy/wyboru.

Wracając do Polańskiego, jesteś za a nawet przeciw - w imię czego? Dlaczego nie może jak każdy pójśc siedzieć? Bo by mu się dupa rozpruła? Szkoda ci?
A niech stracę- pomijam resztę bo nie jestem w stanie się do tego ustosunkować.

Ano to był czasy sex,drags end rok end rol...Oglądnij coś, poczytaj...Komuny, hippisi...małolaty uciekające z domów.Tak tam wtedy było.Sory winetu ale jak 13 dziecko ma już chłopaka(17 lat?) z którym się rżnie a mamusia posyła ją bez najmniejszego nawet nadzoru w szpony holyłudskich jebaków , w czasie o jakich pisze to efekt może być tylko jeden.Ja jestem za skazaniem Polańskiego za stosunek z nieletnią, tak jak jestem(gdyby żyła...nie wiem czy tak jest)za skazaniem mamuśki za zrobienie z dziecka ****y.Jestem jak najdalej od psalmów obronnych ale myślę że to nie była pedofilia i tyle z mojej strony.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 03.10.2009 o godz. 02:33.
94 - Allah Akbar!!