Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2009, 00:58
o hoho , sambo jedzie ironią a jedzie bo wie że choć afera jest, to nie jest taka jak prezio pisu wraz z ziomkiem z cba próbuje nam wmówić.

Bez kitu ja mam głęboko w dupie PO i nigdy nie kryłem że wybieram dla mnie mniejsze zło.Ja wiem że to będzie skomentowane - wlazł i broni kolesi ale tak nie jest

Dziś w skanerze w zasadzie padła odpowiedz na moje pytanie zadane wyżej.Nie dosłownie ale nawet koleś z rzepy przyznał że cały ten projekt mimo pisma Drzewieckiego ,pozostał bez jakichkolwiek zmian - ministerstwo finansów olało tak to jak i późniejsze wycofanie się z tego.

Reasumując - Zbyszek przekonał Mirka ale Mirek nie przekonał nikogo.
Jest afera? - pewnie że jest - 2 wysoko postawionych kolesi z PO okazało się kolesiami swoich kolesiów, tyle że nic z tego nie wynikło i dlatego Kamiński wiedząc że nic więcej z tego nie wyciśnie - rozgłosił cała sprawę.
Jest to gruby minus w PO? - pewnie że jest ale jest tez duży plus - właśnie taki że mimo iż obaj panowie są wysoko postawieni to nie byli w stanie przeforsować sprawy.

Na dziś tak to wygląda czy to się komuś podoba czy nie.

ps. oglądałem na żywo wystąpienie 'Chleba' = piękna sprawa ,koleś się pocił jak świnia, tiki nerwowe co chwile ,oczywiście pieprzył bzdury , wd mnie zdawał sobie sprawę że jest skończony politycznie.Tak sie kończą kariery i jak Kamińskiego nie znoszę to w takich chwilach jak by to powiedział Szymek - szacuneczek.

ps2

Boomcha napisał(a):Wyświetl post
I to właśnie jest różnica między obrzezanymi a reszta świata.
Ten człowiek to największy kosmos jakiego znam u nas na forum - nie mam zamiaru komentować tego czegoś ale jak Ayala wkleił to odniosę się - Brzydzę się tym całym apelem, szczególnie jak nasze gwiazdki filmowe chcą mieć przy tym swoje 5 minut.Dobrze że w końcu jakiś kraj(liberalny w chooj swoja drogą)zdecydował się na jego aresztowanie - szkoda że tak późno - Jednak nie jestem za tym by posłać Polańskiego do pierdla.Myślę że sam areszt + mam nadzieje spore odszkodowanie będzie jakimś tam zadość uczynieniem.Nie można zapomnieć jakie to czasy w USA były , jak i to że to 13 wtedy dziecko nie było już dziewicą i to jak sama zeznała, nie została wcześniej zgwałcona...Gdzie jak Polański pójdzie pierdzieć to zdecydowanie bardziej będę to popierał niż te wszystkie apele że 'nic się nie stało'.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 02.10.2009 o godz. 01:34.
94 - Allah Akbar!!