Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.10.2009, 19:27
http://www.weszlo.com/news/3792 ---> oto jest pytanie

saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Ty jeszcze na moje pytanie nie odpowiedziales. Jestem ciekawy co Ty bys zrobil na jego miejscu, zanim zaczniesz moralizowac innych zastanow sie czy Ty nigdy Policjanta nie chciales przekupic, czy zalatwic cos na lewo czy po nizszych kosztach, egzaminu itp za drobna oplata
Bo widze ze korupcja ci bardzo brzydzi i jestes wrecz krystalicznie czysty.
Nigdy w swoim życiu nie dałem nikomu w łapę i nie zamierzam. Nawet w sytuacji, kiedy złapali mnie canarinhos, którzy dość mocno sugerowali, że jak dam im 20 PLN, to mnie puszczą i nie będę musiał płacić jeszcze 50 zł więcej. Ale to nie o to chodzi. Kiedy dajesz w łapę np. policjantowi, lekarzowi, egzaminatorowi, nie oszukujesz tłumów. Ludzi, którzy są ze swoim klubem na dobre i na złe, myślą o nim 24h na dobę, po prostu nim żyją, tak jak my żyjemy Wisłą. I co jak później spojrzeć im w twarz? Powiedzieć - to wszystko czym żyłeś, te mecze na które chodziłeś, te oprawy, które przygotowywałeś - sorry to było wszystko ustawione, było tylko cwaną gierką w rękach skorumpowanych pseudopiłkarzy, pseudodziałaczy, pseudosędziów? Tu cała sprawa rozchodzi się o kibiców. Dlatego właśnie, moim zdaniem, korupcja w futbolu i jakimkolwiek innym sporcie, powinna być najsurowiej jak tylko można karana.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując