Wyświetl pojedynczy post
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2009, 21:14
Cytat:
Były reprezentant Polski, Tomasz Hajto ostro skrytykował Wojciecha Łobodzińskiego za jego wypowiedzi dotyczące korupcji w Zagłębiu Lubin w sezonie 2003/04.

- Ktoś sobie z nas wszystkich kpi! Wojciech Łobodziński opowiada, że w Zagłębiu Lubin podpisywał premie meczowe, a na konto wpływała tylko część. I on nie wie, co się działo z resztą? Nie interesował się tym? Czyli co – zamiast 20 tysięcy złotych, wpływało mu na konto 10 tysięcy, a jemu było wszystko jedno? - pyta Hajto w serwisie Weszlo.com.

Obrońca Łódzkiego Klubu Sportowego jest zdania, że Łobodziński powinien przyznać się do udziału w aferze korupcyjnej.

- Miałby jaja, to by powiedział – zrzucałem się na kupowanie meczów, ale to był przymus, nie miałem wyjścia. Tylko, że się boi, że jeśli tak powie, to Wisła rozwiąże z nim kontrakt. A przecież on w Lubinie liczyć pieniędzy nie umiał, ale już przechodząc do krakowskiego klubu nagle się nauczył. I ma jeden z najwyższych kontraktów w lidze, nie chce tego stracić - ocenił Hajto.

Przypomnijmy, że w poniedziałek popularny "Łobo" powiedział, że nie był świadomy, iż jego pieniądze są przeznaczane na ustawianie wyników meczów.

- Słyszałem, że była mowa o tych listach. Ja również podpisywałem, ale nie wiedziałem co to są za listy i w jakim celu są podpisywane. Były przynoszone do szatni i było mówione żeby podpisywać. A ja podpisywałem. To były listy premiowania meczu - mówił Łobodziński.
źródło: wp.pl

Jak myślicie?
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując