fialo napisał(a):

|
Co z tego, że nie z własnej winy? Owszem było wielu, ale czy ktoś go zmuszał do kupowania meczów, zrzucania się na sędziów? Nie ma co usprawiedliwiać HANDLOWANIA meczami! To ohydne zjawisko trzeba tępić i jeżeli Łobodziński zostanie oskarżony o korupcję, zostaną mu postawione zarzuty prokuratorskie, to mam nadzieję, że dostanie kopa w dupę i więcej go w naszych barwach zobaczymy. Bo ja osobiście nie chcę, aby w drużynie, której kibicuje od dziecka grał sprzedawczyk, człowiek który zabijał istotę sportu, ducha czystej rywalizacji, o wyniku której decydują tylko i wyłącznie umiejętności oraz aktualna forma. Wolę grać do końca sezonu z Papieżem lub Burliga na ławce niż widzieć koruptora w protokole. Wszystko to, oczywiście, jeżeli zostaną postawione mu zarzuty. A nawet jeżeli nie to i tak niesmak pozostanie.
|
Czlowieku w to jest umoczona cala liga lacznie z PZPN sedziami i ch.. wie jeszcze kto. A Ty robisz taki lamet jak by sie okazalo ze Lobodzinski to drugi fryzjer.
Nie bronie korupcji ale sam zadaj sobie pytanie co Ty byscie zrobili na Jego miejscu, bo wiadomo ze grajac w drugo czy trzecio ligowym klubie kariery nie zrobisz a innego wyjscia nie ma zeby sie wybic. Tak wiem jestes jedynym sprawiedzliwym na tym swiecie

Zyjemy w Polsce